Wednesday , 25 April 2018

Më në fund Zbulohet edhe biseda e Florencit me pronarin e tij Francez, nuk do ta besoni se çka i tha Ai pak para se të vdiste

Dalin detaje të reja rreth vdekjes së 23-vjeçarit shkodran, Florenc Beqirajt në Francë. Gazetari Fatos Hakorja tregoi në emisioni se 23-vjeçari ka punuar si shitës në një market të sendeve të vjetra, ndërsa punonte pa dokumente. E duke iu referuar mediave franceze, Hakordja deklaroi se Florenci ka folur me pronarin e tij dhe i ka rrëfyer se dikush mund t’a vriste. Pas hulumtimeve është zbuluar edhe kjo bisedë e Florencit me pronarin e tij në Francë, nuk do ta besoni se çka i tha ai, shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet biseda e tyre: