Monday , 23 April 2018

Më në fund rrëfen Blero :”U ndava nga Teuta sepse e zura duke e bërë me…..”!!!

Sigurisht qe ju kujtohet Blero dhe Teuta Krasniqi, te cilet për një kohë te gjate ishin qifti me i bukur ne estradën e Kosovës, ata madje kanë edhe një vajze e cila quhet Tara.Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës.Ai rrëfen se përderisa ishin në pushime në Ulqin në një klub nate , Teuta u largua nga unë duke thënë se do të shkoj në WC , mirëpo unë e përcjella sepsa i dyshimt dhe kur më pas ndodhi ajo që shkatërroi martesën tonë , e zura duke e bërë me …. Kliko më poshtë në rekklalam dhe lexo intervistën e plotë nga Blero, ku shfaq edhe videon që e kishin bërë disa fansa at natë ku shihet Teuta duke u puthur dhe duke e bërë: