Monday , 19 March 2018

Mahnitëse: Kanceri do të zhduket nga trupi juaj, nëse pini këtë ujë çdo ditë, ja receta

Konsumimi i ujit alkalin është shumë më i mirë se uji i zakonshëm. Vlera e pH është neutralizimin e acideve në trupin tuaj.Uji i pijshëm (i zakonshëm) ka një vlerë pH prej 7, ndërsa uji alkalik ka një pH prej 8 ose 9. Ju mund ta gjeni kudo, por alternativa më e mirë është përgatitja e tij në kushte shtëpie, ju duhen vetëm 3 përbërës të thjeshtë, por që luajn rol të madhë për shëndetin tuaj, shtypni posht reklamen dhe ju hapet receta e thjeshtë, mos e humbisni:Ndiqe tekstin e plote ne linkun ne vijim : Nese nuk shfaqet linku shtype reklamen per tekstin e plote :