Saturday , 17 March 2018

Lufta për jetën: Bima që më shpëtoi nga kanceri. Një histori e vërtetë!

Lufta për jetën: Bima që më shpëtoi nga kanceri. Një histori e vërtetë!

Kjo histori është një dëshmi e vërtetë e një njeriu të diagnostikuar me tumor beninj të trurit, i cili ishte 5.5 cm i madh. Pas diagnozës, specialistët bullgarë kryen një operacion për të hequr tumorin dhe rezultoi me sukses.

Për fat të keq, 2 vite pas operacionit ata zbuluan se tumori u rikthye dhe këtë herë në gjendje shumë më të keqe.

Metastazat u rritën në një mënyrë shumë të parregullt. Specialistë rekomanduan kryerjen e një operaqcioni tjetër, me lazer, për të larguar tumorin e rritur nga truri. Por këtë herë ishte shumë e vështirë, sepse tumori kishte ndikuar në funksionimin e krahut dhe këmbës së majtë, duke qenë se nuk kishte mbetur vetëm në zonën e trurit.

Ilaçet e onkologjisë dhe radioterapisë ishin zgjidhja e vetme dhe shansi për të mbijetuar. Dhe pas një periudhe të shkurtër kohe, tumori u rrit përsëri dhe ai duhej t’i nënshtrohej një operacioni tjetër.

Por, jeta e tij ndryshoi në një moment kur ai takoi një burrë teksa ishte në periudhën e shërimit. Historia e këtij njeriu ishte se ai po vuante nga një sëmundje e veshkave dhe nga diagnostikimi i mjekëve kishte rezultuar se kishte dhe 3 muaj jetë.

Ai i tregoi se një zonjë e kishte inkurajuar të fillonte menjëherë një trajtim me bimën e shtogut (në latinisht quhet Smabucus nigra). Ai është një frut shumë i fuqishëm i cili përmban shumë komponentë shërues dhe terapeutikë.

Kliko mbi reklame per ta pare lajmin e plote dhe videon