Monday , 19 March 2018

LAJMI FUNDIT / Ka ndërruar jetë këngëtarja Shqiptare (Pamje)

Pas një sëmundje të rëndë sot ka ndëruar jetë njëra ndër këngëtaret më të njohura të muzikës folklorike dhe popullore në rajonin e Pollogut, Hanife Sejfullah – Reçani.Kush ishte Hanife Sejfullah – Reçani?
Të shumtë janë personalitetet, artitsët, poetët etj që në fushat e tyre të aktivitetit dhe në vendet ku dallgët er jetës i kanë hedhur, kanë bërë emër, por askush prej tyre nuk e kanë mohuar origjinën e tij dhe vendin nga i kanë rrënjët…Kliko reklamen e meposhtme per te pare videon nese je i dobet mos e shiko fare: