Friday , 23 March 2018

LAJMI FUNDIT: Do të habiteni se çfarë i ndodhi Albin Kurtit, ai…(Pamje)

Ish Kryetari i Komisionit Zgjedhor të Përgjithshëm të Vetëvendosjes, Nol Nushi, ka thënë se procesi i së dielës të zgjedhjeve për kryetar të kësaj lëvizjeje nuk ka shkuar si është më së miri.“Kulmoi një proces që nuk shkoi në mënyrën më të mirë, sidomos nga transparenca që është një prej kryefjalëve të zotit Kurti”, ka thënë Nushi, njofton Klan Kosova.“Këto shifra janë njëfarë treguesi. Nuk mund të them se ata që nuk kanë dalë janë kundër zotit Kurti”.Shtyp në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë::