Tuesday , 24 April 2018

Lajm shumë i mirë për të gjithë ata që kanë patent shofer në Kosovë (Video)

Mirëmbajtja dhe garancioni është paraparë për një periudhë tri vjeçare. Çmimi i kontratës kap vlerën e 239,898.98 €.
Ky aplikacion do t’iu mundësojë kandidatëve të cilët i nënshtrohen provimit për patent shoferi në testimin teorik që në mënyrë elektronike (nëpërmes kompjuterit) të plotësojnë testin dhe të marrin rezultatin. Aplikacioni do të përbehet nga një bankë e pyetjeve te cilat përzgjedhën nga vetë aplikacioni.:Ja video e plote kliko reklamen dhe shiko videon e plote meso per cfar behet fjale: