Saturday , 17 March 2018

LAJM FANTASTIK për ata që duan të punojnë në Gjermani, ja ku duhet të aplikoni

Mund të aplikojnë të gjithë Kandidatët nga mosha 18 deri 25 vjeç, programi  zgjat deri në korrik të vitit 2020. Me marrëveshje të dyanshme, ekziston mundësia e vazhdimit për një viti shtesë, për t‘u çertifikuar me titullin „Geselle“, në të ardhmen e afërt do të ketë programe të njejta me partnerët përkrahës në vendet e Bashkimit Evropian në fusha dhe sektore të ndryshëm të cilët do të krijojnë mundësi më të mira për të rinjtë tanë. Aplikimi do të jetë i hapur nga sot deri me 28 janar 2018 në ora 12:00, informatat dhe kriteret për aplikim i gjeni në këto 2 Linke Shtypni poshtë reklamën prisni 2 sekonda dhe automatikisht ju hape Linku: