Monday , 19 March 2018

Kurrë mos bini në gjumë të dehur, ja çfarë i ndodhi kësaj vajze

Alkooli për disa ndoshta është një mënyrë për tu dëfryer, por mund të përfundojë që të dëfrehen të tjerët me ju.
Pikërisht kjo gjë i ka ndodhur edhe kësaj vajze që do të shihni në video.Ajo përfundon në gjumë të thellë si pasojë e pirjes së shumë pijeve alkoolike gjatë një feste.
Miqtë e saj përfitojnë nga rasti dhe fillojnë të luajnë me vajzën e cila nuk e ka idenë se çfarë ata po bëjnë.Njëri prej shokëve të vajzës, zhvesh një banane dhe ia fut në gojë.
Vajza e përgjumur fillon dhe ta lëpijë pa e ditur se çfarë po bën dhe se ata po e filmojnë të gjithë skenën.Kjo nuk është një shaka që duhet të përfundojë në internet.Vajza tashmë pas gjithë kësaj duhet të fillojë e të përzgjedhë mirë shoqërinë e saj. Shikoni videon ne linkun me poshte.