Monday , 23 April 2018

Kur Ka Qenë Hera E Fundit Që Ke Kryer Marrëdhënie Me Një Mashkull, Diellza Kolgeci Befason Me Përgjigjen e saj… (Video)

Ishte zgjedhur vajza më e bukur në Kosov në vitin 1996, kur ishte një vajzë e re dhe plot jetë. Ajo e tillë ka mbetur edhe tani, dhe që atëherë asnjëherë nuk është larguar nga jeta publike dhe të qenit pjesë e shoubizit shqiptar. Ndonëse shumë kush mund të ketë dëshiruar ta ketë në krah, Diellza Kolgeci, Por tani në emision Befasuese ka qenë edhe përgjigja e saj kur është pyetur se kur ka qenë hera e fundit qe ka kryer marrëdhënie me ndonjë mashkull, shikoni cfarë thote ajo, shtypni posht reklamen dhe ju hapet video, mos e humbisni: