Monday , 23 April 2018

Kosova është toka që na e ka lënë Zoti, është Jerusalemi ynë (Video)

Kreu i Kishës Ortodokse Serbe, patriarku Irinej, ka uruar Krishtlindjen Ortodokse duke e përmendur Kosovën. duke kujtuar historinë e saj të cilën ai e quan serbe dhe Jerusalem të Serbisë, transmeton koha.net.“Kosova e Metohia janë Jerusalemi ynë, vendi ynë i shenjtë, të bëhem një me popullin që e ruan dhe e mbron”, ka thënë Irinej në urimin e Krishtlindjes Ortodokse duke shtuar se “asgjë nuk na duhet as shteti, as përparimi ekonomik nëse vdesim më shumë se sa që lindim, sepse do të zhdukemi si popull”, e përcjell tanjug urimin e kreut të Kishës Ortodoske Serbe.Klikoni në (reklam) poshtë dhe ju hapet video: