Monday , 19 March 2018

Kërcënimi i parë i Serbisë, Në 2018 do të futemi në Kosovë…(Video)

Ushtria e Serbisë sot është mjaftueshme e fuqishme që të jetë faktor determinues dhe pak kush mund të mendoj për atë që ta sulmojë Serbinë.Kështu e ka nisur më kërcënim për fqinjët vitin e ri 2018 ministri serb i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin. Ai këtë fuqi e ka bazuar edhe në blerjen e armëve të reja nga Rusia gjatë vitit të kaluar.“Një sulm eventual ndaj Serbisë do të kishte çmim të lartë”, ka thënë ai. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…