Wednesday , 25 April 2018

Kapet një vjedhës jehud në një dyqan, dhe pastaj për lirimin e tij kërkohet…

Kapet një vjedhës jehud në një dyqan, dhe pastaj për lirimin e tij kërkohet që ai ta këndon një sure nga Kurani Famëlartë, si dhe të këndojë ezanin ! ?

Për më tepër ndiqeni videon.. (QESHARAKE ???)

kliko ne hapësirën me poshtë dhe vazhdo tek lajmi i plote ⬇⬇⬇