Wednesday , 25 April 2018

Jam 46 vjeçe dhe e divorcuar, kapa të dashurin e vajzës duke luajtur me mbathjet e mia tani ne… (Video)

Një 46 vjeçare ka shkruar në rubrikën e ‘The Sun’ duke treguar historinë e saj të dashurisë me të dashurin e vajzës së saj. Ajo shprehet se vajza e saj 22 vjeçare e cila në atë kohë jetonte me të, i kishte prezantuar një djalë që ishte dhe i dashuri i saj dhe ai ishte 23 vjeç. Një ditë 46-vjeçarja ishte kthyer herët nga puna dhe ishte ngjitur lart kur kishte parë të dashurin e vajzës duke luajtur me të brendshmet e pa lara të sajat. Ajo shprehet se në vend që ta përzente apo qortonte vendosi që Klikoni ne reklamen apo videon me poshte per ta pare se per cfare behet fjale ne kete ngjarje