Wednesday , 25 April 2018

Jam 27 vjeçare , kërkoj një mashkull për lidhje serioze… Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Serioz!

Nje video qe po ben namin koheve te fundit esht e nje Shqiptare qe po kerkon nje mashkull serioz per lidhje serioze.Jam 27 vjeçare , kërkoj një mashkull për lidhje serioze…Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Serioz!per me teper ajo ka len dhe numrin e saj.Por ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e gruas nga Bosnja..
kliko ne reklamen qe gjinden menjher posht postimit ne vazhdim..