Wednesday , 25 April 2018

Ja çfarë i ndodh trupit tuaj nëse hani dy banane në ditë (Video)

Bananet janë të mbushura me vitamine dhe mbushin trupin tonë me energji.
Kjo është arsyeja përse ende shumica e njerëzve e kanë të parapëlqyer,Amerikanët hanë më shumë banane se sa mollat dhe portokajtë bashkë.
Çfarë i ndodhë trupit tuaj nëse hani dy banane në ditë për një muaj? Në videon më poshtë do të merrni të dhëna të mjaftueshme se si ndryshon ngjyra e bananes, arsyen, ndikimin e saj në trup dhe çdo gjë tjetër.Klikoni ne reklamen mbi katror me poshte shiko videon: