Monday , 23 April 2018

Ishte një Fantazmë e vërtetë që kalonte në Rrugë ..? – Shikoni videon..!!

A keni përjetuar ndonjëherë ndonjë prani paranormale kudo? Asnjehere? Pastaj kjo video e shtënë në National Highway 10 do të dërgojë dridhura poshtë shtyllës kurrizore. Në videon e ngarkuar nga Ghost World TV, një shifër e ngjashme me shifrën shihet duke kaluar rrugën midis lëvizjes së trafikut.Një aparat u instalua për të kapur aktivitetin paranormal në pus të braktisur dhe të thatë. Disa paranormale dhe ulëritës u dëgjuan nga disa punëtorë në terren. Kjo video fantazmë është qëlluar në NH-10, ALBANIA. Një figurë e mërzitur mund të shihet në nxitim duke kaluar rrugën.Klikoni mbi reklamen me poshte shiko pamjet tmerruese: