Friday , 23 March 2018

Histori seksi +16 /Kolegu i punës më … deri sa rashë pa ndjenja në tokë

Me burrin njihem prej 8 vjetësh, ndërsa 7 vjet kemi që jemi martuar, por ende nuk kemi fëmijë, sepse kam pengesa në shtatzëni. E dua burrin tim.E duam njëri-tjetrin shumë. Kalojmë mirë, por nuk jam e kënaqur me jetën seksuale që kemi, sepse unë kam nevojë çdo ditë për seks. Nuk kam qenë kështu, por nuk di as vetë se nga më vjen dëshira e pangopur për seks. Thënë shkurt, jam bërë e pangopshme…
Prej kur jam njohur me burrin tim, pra para 8 vjetësh, burri im ka qenë i vetmi që kam fjetur me të dhe i vetmi njeri në botë që ka prek e ka lëpirë trupin tim…:Shtype reklamen per vazhdim te rrefimit dhe shiko videon e plote: