Saturday , 17 March 2018

HISTORI NGA JETA / Burrit tim nuk i pengon pse kam mbetur shtatzënë me tjetrin!

HISTORI NGA JETA / Burrit tim nuk i pengon pse kam mbetur shtatzënë me tjetrin!

Ajo që më ka ndodhur mua është diçka për të cilën njerëzit do të mendojnë se është histori që nuk i përket vendit tonë. Jam munduar edhe vetë, me qindra herë, të mos ia besoja vetes këtë që më ka ndodhur, por realiteti im ishte edhe më i vrazhdë sa që mendoja në fillim.

Thënë të drejtën, isha lindur në fatkeqësi, kisha rënë në dashuri në fatkeqësi dhe u martova e u bëra nënë në fatkeqësi, shkruan T.

Në martesë gjërat ndryshuan krejtësisht. Unë e doja ashtu siç e kisha dashur prej fillimit, mirëpo ai filloi të ndryshonte për të keq. Filloi të bëhej më agresiv me mua dhe në disa raste edhe t’më ofendonte në mënyra të ndryshme. KLIKO më posht dhe pas 5 sekondave Hapet LAJMI