Saturday , 17 March 2018

Histori nga Blerona: Kunati me cmontoi pasi burri shkoi ne gurbet! (Video)

Histori nga Blerona: Kunati me cmontoi pasi burri shkoi ne gurbet!

Blerona nga Prishtina rrefen historine e saj te pazakonte per portalin cudira.net ajo tregon se pasi burri i saj iku ne gurbet per pun dhe nuk erdhi per kohe shum te gjate nje nate gjat festave kishin pire alkohol me kunatin dhe perfunduan….Kliko ne reklame per te vazhduar!