Wednesday , 25 April 2018

Histori Erotike/ Un Merita si ju zhvesha vjerrit qe te ndizet dhe ashtu ndodhi por…

Histori Erotike/ Un Merita si ju zhvesha vjerrit qe te ndizet dhe ashtu ndodhi por…

U martova për Luiin para gjashtë muajsh, e meqë ai ende është student, ne u vendosëm te babai i saj, Ragipi. Punoj si sekretareshë, ne mënyre që te bëj një ndihmesë financiare, derisa Luii studion dhe punon ne gjysmë orari. Ai është i zënë me punë, ligjërata dhe studime, prandaj nuk ka kohë te mjaftueshme për seks. Ne te vërtetë, ne kemi bërë shumë me tepër… per te vazhduar leximin e plot kliko ne reklam…