Saturday , 17 March 2018

Histori erotike: Seksi me punëtorin po më çmend, por gruaja dhe fëmijët e tij…


Një femër 25-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun” historinë e saj erotike me një punëtor, i cili kishte ardhur për të rregulluar banesën e saj.

Ajo ka thënë se ka bërë seks disa herë me punëtorin, por ai nuk dëshiron të lërë gruan dhe fëmijët e tij.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

Unë kam bërë marrëdhënie seksuale të mrekullueshme me një djalë i cili erdhi për të bërë disa punë në banesën time.

Ai më bëri të qartë se do ta lërë gruan e tij, por ai ishte aq i përsosur për mua, nuk mund të mos ëndërroja.

Unë jam 25 vjeçare dhe kam një punë të mirë në menaxhimin me pakicë. Kam banesën time në një pjesë të mirë të qytetit.

Me të vërtetë, jeta këtu është shumë mirë, por unë thjesht nuk dua të jem vetvetja.

Banesa ime është e vogël dhe kisha nevojë për më shumë hapësirë organizimi.

Miku im më rekomandoi këtë djalë, i cili mund të ndërtonte dollapët dhe raftet dhe të bënte çdo punë në shtëpi.

Ajo premtoi se shoku do të bënte një punë të mirë dhe kishte të drejtë.

Unë u impresionova vërtet me punën e tij dhe dyfish isha e impresionuar me trupin e tij super seksi dhe buzëqeshjen e ngrohtë.

Ai është 28 vjeç dhe pyeti se ku po punoja dhe çfarë lloj muzike pëlqeja.

Ai ishte miqësor dhe i lehtë për të biseduar me të, kështu që unë ndjeva veten duke rënë në dashuri me të.

Më vonë, ai më dërgoi një tekst për të thënë kur ai do të kthehej për të përfunduar punën…kliko ne reklam per vazhdimin e tregimit-