Saturday , 17 March 2018

Histori Dashurie: Jam e martuar fillova per fitnes perfundova me trajnerin ne shtrat mbeta…

Histori Dashurie: Jam e martuar fillova per fitnes perfundova me trajnerin ne shtrat mbeta…

Histori Dashurie: Jam e martuar fillova per fitnes perfundova me trajnerin ne shtrat mbeta shtatzene!

Lena nga Prishtina per portalin cudira.net tregon nje histori dashurie ku ajo kerkon ndihmen e fansave te japin sugjerime se si te vazhdoje me tej ajo eshte e martuar kishte filluar nje nje club te fitnesit te Prishtine por nje nate kishte shkuar vone dhe trajneri i saj duke i ndihmuar te beje ushtrimet ai filloi ta preke ne pjesen…
Kliko ne reklame per te vazhduar