Monday , 23 April 2018

Haradinaj e pranon: Ju kemi rrejt per VIZA, ska deri ne vitin 2020-të.

Nuk viza deri ne vitin 2020-të, te paktën kështu u tha ne Amerike, kjo po ndodh pasi politikanet e vendit nuk po arrijnë të përmbushin kriteret për viza.
Demarkacioni po del te jete kriteri kryesore për liberalizimin e vizave, dhe për ketë ende nuk ka një zgjedhje nga politika Kosovare..

Kryeministri Haradinaj si duket shumë shpejt do e pranon se nuk do të ketë viza deri në 2020.(Kliko poshtë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵)