Saturday , 17 March 2018

Hallakam në Beograd: Bombë n’midis qytetit, menduan se i bombardojë NATO përsëri (Pamje)

Një shpërthim i fuqishëm tronditi pak para 23 orë, në afërsi të qendrës “Business Center Ju” në rrugën Mihajla Pupina ne Beograd, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” duke ju referuar mediave serbe.Nga ky shpërthimi, për cka qytetarët flasin si duket të ishte bombë, nuk ka të plagosur.Jozyrtarisht, është supozuar se në autoqendrën është hedhur një mjet shpërthyes.Një bombë u hodh në një autoqendër që gjendet prapa “Business Center Ju”, qytetarët e rastit kanë ikur shpejtë, janë fshehur dhe futur ne shtëpia e dikush nëpër podrume.Klliko ne rrreklam per te par videon e ngjarjes:.