Tuesday , 24 April 2018

Godet Taip Erdogan, Ja çka ju thotë serbëve për Shqiptarët (Video)

Në një intervistë për ArnavudAgencyExpress, kryetari i shtetit të Turqisë ka shprehur hapur mendimin e tij dhe simpatinë ndaj Shqiptarëve, duke thënë se Shqiptarër fillimisht duhet ti bashkojnë trojet pastaj të bëhen pjesë e Bashkimit Europian.Ai mes tjerash kishte theksuar se shqiptarët dhe boshnjakët janë aleatët e Turqisë dhe se shteti turk do ti mbështesë fuqishëm në çdo aspekt. Ai kishte theksuar se pas blerjes së armatimit nga Rusia, tani një pjesë prej 3 milion dollarë do ti dhurojë Kosovës dhe Shqipërisë./JA VIDEO