Saturday , 17 March 2018

Godet Hoxha: Nuk po mundni ta mbani një grua e po kërkoni 2, mbajeni ato çka i keni (Video)

Një video po qarkullon ne internet e cila po pëlqehet fort nga shikuesit, ku shihet se një hoxhë kritikon tjerët te cilët thonë se burrat duhet me i pas dy gra.

“Unë po ju thamë qe ruani ato çka i keni, spo mundni me e mbajte 1 grua e po kërkoni ma shumë, djemtë e sodit as për një nuk janë”

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë ⬇⬇⬇

VIDEO