Wednesday , 25 April 2018

Godet Erdogan: Ne Kosovë ka politikanë “fëlliqësira”, Kosova duhet te jete Stambolli i dytë

Presidenti i Turqisë Rexhep Erdogan, ka bere një deklarate interesante ne lidhje me politikanet e Kosovës, duke i quajtur si njerëz te fëlliqtë te cilët vetëm vjedhin.“Është turp se si Kosova nuk ka ecur përpara kjo duhet te ndëshkohet, populli i Kosovës është popull bujar e punëtor por se nuk kanë ku te punojnë”Ndërsa ai ka folur edhe për Shqipëri e Madhe, kliko ne hapësirën me poshtë dhe vazhdo tek lajmi i plote ⬇⬇⬇