Tuesday , 24 April 2018

Gjenerali serb tronditë me deklaratë, Kujdes, ja çka mund të ndodh në Kosovë (Pamje)

Gjenerali i Ushtrisë së Serbisë, Lubisha Dikoviq po prentendon se gjatë një takimi me zyrtarë të KFOR-it, kanë marrë paralajmërime se gjendja në Kosovë mund të jetë e tensionuar Në të premten kemi pasu bisedime me komandantin e KFOR-it dhe ai tha se mund të ketë tentime për ta prishur gjendjen e sigurisë në Kosovë. Por për fat të mirë deri më tani situata është stabile”, tha Dikoviq,Në lidhje me këtë temë foli edhe ministri serb i mbrojtjes.Klikoni në (reklam) poshtë dhe ju hapet video: