Saturday , 21 April 2018

FOTO/ PASQYRE, MOJ PASQYRE, KUSH I KA TË PASMET MË TË MËDHA NË BOTË!

Këto foto të nxehta ajo i ka bërë në bikini dhe mediat kanë vluar me shkrime për të.

Ato vijnë për Ditën e Shën Valentinit dhe i dedikohen kësaj dite, ndërsa Black Chyna është duke kaluar si është më mirë në Malibu.

Nëna e dy fëmijëve ka treguar të pasmet e saj, duke treguar edhe njëherë, se kur është puna për të pasme, ajo është në gjendje të konkurrojë dhe të fitojë kundrejt shumicës së femrave në botë….kliko ne reklame shiko fotot