Monday , 19 March 2018

Festa e ‘Intelektualëve’ në Shkodër para ndeshjes Kosovë – Islandë (FOTO)


Tifozët e Dritës së Gjilanit, “Intelektualët” kanë qenë më të hershmit që kanë nisur ta ndezin atmosferën në Shkodër para ndeshjes mes Kosovës dhe Islandës.