Tuesday , 24 April 2018

Është kthyer në modë tashmë të veshurit me zhveshje, i nxjerrin të gjitha në publik (Video)

Femra që dalin në rrugë në publik me veshje provokuese duke ekspozuar shumë nga trupi i tyre duke i lënë shumë pak vend imagjinatës.Vërtetë është një e drejtë e kujtdo që të vishet si të dojë në një vend demokratik por këto (zh)veshje i kalojnë kufijtë e normales në një shoqëri të emancipuar.Veshja është impakti dhe përshtypja e parë që lë tek një person, ndaj imagjinoni çfarë përshtypje të lënë këto femra po t’i shihni në rrugë,kliko reklamen dhe prisni pak deri sa te hapet fotot.