Monday , 19 March 2018

Erdogan: Dua ti shoh shqiptarët të bashkuar, dhuratë dy avionë për ushtrinë shqiptare!

Në një intervistë për ArnavudAgencyExpress, kryetari i shtetit të Turqisë ka shprehur hapur mendimin e tij dhe simpatinë ndaj Shqiptarëve, duke thënë se Shqiptarër fillimisht duhet ti bashkojnë trojet pastaj të bëhen pjesë e Bashkimit Europian.Ai mes tjerash kishte theksuar se shqiptarët dhe boshnjakët janë aleatët e Turqisë dhe se shteti turk do ti mbështesë fuqishëm në çdo aspekt. Ai kishte theksuar se pas blerjes së armatimit nga Rusia, tani një pjesë prej 3 milion dollarë do ti dhurojë Kosovës dhe Shqipërisë. Por jo vetëm kaq pas formimit të ushtrisë së Kosovës Erdogan do ti dhurojë dy avionë Ushtarak:Ja video kliko reklamen shikoje: