Tuesday , 24 April 2018

E Turpshme: Shikoni si vishet kjo mësuese në një shkollë të Kosovës! (Pamje)

Në disa fotografi që janë shpërndarë në rrjetet sociale për të cilat pretendohet se janë fotografuar nëpër shkollat e Kosoves, shihen nxënëset me veshjet e tyre mjaft provokuese. Në fotografitë e mëposhtme shihen mësueset dhe nxënëset me veshjet e tyre shumë provokative, që nuk ngjajnë aspak me veshjet normale të një nxënëse në shkollë. Por si duket kjo mesuese e ka tepruar pak si shum dhe disa nxenes kan bere edhe disa foto tjera te mesueses qe do ju lene pa fjale, shtypni posht reklamen dhe ju hapen kto foto shokuese: