Monday , 19 March 2018

E Turpshme! Rrëfimi Antigones, Shkova te halla për vizit por ja çka më bëri djali hallës..

Dua të ndaj me ju një sekret që as vetë se besoj që kanë ndodhur këto gjëra. Por ja që jam në mes të 4 rrugëve dhe nuk di se nga ta nis e ku do përfundojë?Gjithçka ka filluar në klasën e 8. Jam Vajz teper esksi dhe kam pasur shumë eksperienca memeshkuj sa edhe sot nuk e di sesa ka vajtur numri, por ajo që vjen më…. Kliko ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda deri sa te hapet videoja e ngjarjes…