Friday , 23 March 2018

E Rrallë! Shikoni si e kall Nusja Kosovare atmosferën


Sezoni i verës që lamë pas ishte njëri prej sezoneve në të cilat dasmat kosovare nuk patën të ndalur dhe për dallim nga e kaluara kur dasmorët bënin një rrugë të gjatë deri tek familja e nuses tani është më ndryshe.
Familja nga Kosova këtë verë morën nusen me disa makina tejet luksoze të cilat lanë gojëhapur të gjithë ata që i panë tek sa kalonin rrugën,Ndiqni KETU videon për më shumë… per me shume shiko videon me poshte..