Monday , 23 April 2018

E Pabesueshme: Rrëfen Gruaja nga Kukësi, Pas 4 vitesh martesë, burri mbrëmë më kërkoi të bëja diçka që nuk mund ta….

Një grua në prag divorci, e ka ndarë dhimbjen dhe tronditjen në një letër prekëse. Kjo është historia e rrëfyer. “Mirëmbrëma të gjithëve! Pas 4 vitesh martesë burri më tha mbrëmë se dëshiron të ndahet me mua. E pranoj, që kemi pasur disa probleme dhe keqkuptime gjatë këtyre viteve, por kemi qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit. Por ai do që të ndahet me mua përshkak se një natë më kërkoi që të bëj diçka që nuk e kam bërë asnjëher, Ai më tha që….shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet rrëfimi i plote: