Saturday , 17 March 2018

E fundit / Vdes Ministri, do të habiteni se çka ishte duke bërë në momentet e fundit të jetës

Ministri i Shëndetësisë i Tunizisë, Slim Chaker, ka vdekur nga sulmi në zemër teksa po vraponte në një maratonë për bamirësi, për të ndihmuar në luftimin e kancerit.
Chaker, 56-vjeçar, u sëmurë pasi i vrapoi 500 metra, dhe vdiq në një spital ushtarak, njofton Ministria e Shëndetësisë e Tunizisë.
Kryeministri i Tunizisë, Youssef Chahed, ka thënë: “E kam humbur një vëlla dhe koleg, i cili vdiq duke e bërë një veprim bujar të bamirësisë”.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: Duke klikuar ne reklam ju shfaqet video.