Friday , 23 March 2018

E DHIMBSHME!! “Kasapi SERB” rrëfen 49 vrasjet e femrave kosovare: I therja, i hidhja t’i hanin derrat..

Një vrasës serial, i njohur si “Kasapi”, i cili ka vrarë plotë 49 gra, disa prej të cilave i ka groposur dhe me trupat e të tjerave ka ushqyer derrat e tij, është rrëfyer mbi masakrat e kryera.
Krimet e Robert Picktonit ishin të tmerrshme. Ai është cilësuar si vrasësi më i keq i Sërbisë.
Kli ko ne rekklamm me pisht per te par vid eon tmerruese