Monday , 23 April 2018

E dashura i injektoi viagra në ëmbëlsirë, ajo që i ndodh më pas… / Pamje

Në një eksperiment social, një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej.
Efekti ishte i pritshëm dhe reagimi i djalit ishte epik. Atij iu desh t’i dretjohej spitalit për “t’u shëruar”.
Per me shume kliko ne reklam per te pare videon e plote.. shiko videon me poshte…