Monday , 19 March 2018

Do të habiteni, Shikoni se si e zhvesh në emision live Arjan Çani – Eni Koçin (Pamje)

Këngëtarja Eni Koci është e ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”. Ajo mbërriti në studio e veshur me të bardhë duke të dhënë përshtypjen e infermieres Por nuk vonoi shumë dhe nën tingujt e këngës “You Can Leave Your Hat On”, moderatori Arjan Çani e ka ‘zhveshur’ duke zbuluar se poshtë të bardhës së ‘infermieres’ Eni shndrinte nga një fustan i kuq. Veçse ajo që bie në sy është fakti që këngëtarja, motra e këngëtares tjetër të njohur Greta Koci, ka ardhur me të njëjtën veshje që ka reklamuar vetë rreth një javë më parë.Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..