Monday , 19 March 2018

Do të habiteni, Shikoni çka ju publikua tani Teuta Krasniqit (Pamje)

Para disa viteve Teuta Krasniqi dhe Blero i dhan fundë lidhjes së tyre, Dhe Teuta u njoftua me Adonisin ku dhe më pas filloi edhe lidhjen me të. Ndërsa Fatos Kryeziu dhe Teuta kanë qenë pjesë e serialit “Kafeneja jonë”. Dyshja në fjalë kanë një miqësi të vjetër, por kësaj radhe si duket është tepruar pak nga Teuta ku ajo e tregon komplet gjoksin, shikoeni, shtype poshte reklamen dhe ju hapet foto provokuese: