Friday , 23 March 2018

Do të habiteni se çka i dërgon një Shqiptar Presidentit Amerikan Trump (Pamje)

Shqiptari i dërgon një super video presidentit Amerikan Trump.Pas mesazhit nga Kosova për Donald Trumpin, tani edhe Shqipëria ka realizuar një video për presidentin amerikan.
Shqipëria ka mirëpritur Trumpin me fjalët e tij.
Kjo është një përgjigje ndaj Holandës ku mirëpriste zgjedhjen e Donald Trumpit, president.Ky klip është interesant dhe qesharak.Shtyp reklamën më poshtë për shikuar videon: