Tuesday , 24 April 2018

Do të habiteni, Ja çka thotë Shefqet Krasniqi për Donal Trump! (Video)

Hoxha i njohur kosovar, Shefqet Krasniqi, njihet për dhënien e komenteve të ndryshme për çështje të ndryshme, qofshin ato fetare ose kombëtare, njofton Gazeta NewBorn.Ai, ka dhënë mendimin e tij për shumë çështje, por deri më tani ai është deklaruar për zgjedhjen e Donald Trump si president i SHBA-ve.Por se çka do të thotë hoxhë Shefqeti për Trumpin dhe si e sheh ai këtë president.Ja cfar thot “ai njeri eshte nje prej…Shtype reklamenme poshte dhe shiko videon