Friday , 23 March 2018

Do përloteni nga vargjet e ksaj Nënë: “Nuk ndalem dhe me zemër të çarë, për fëmijët dhe vdekjen e vras”

Vdekja e Ergi Dinit, jo vetëm për familjarët, por ishte e rëndë për gjithë njerëzit, shkruan GazetaBlic.E 8 marsi e gjeti nënën e Ergit më ndryshe nga nënat tjera, ku ndjente mungesën e urimit nga i biri.Mimoza Dini ka publikuar një fotografi me dy fëmijët e saj, pasi ajo ka dhe vajzën Barbanën..MIMOZA DINI Kujtojmë se Ergi Dini vdiq dy vite më parë me motorr ë bashku me shokun e tij të ngushtë.(Shtyp mëposhtë, shiko video pamjet)