Tuesday , 24 April 2018

Djali 8 vjecar zgjohet nga koma dhe i habit njerezit me ato qe tregon

Jeta mund te ndryshoje brenda nje casti Landon Kemp e di mire kete. . Per nje moment te vetem bota e tij u shemb . Ishte vera e vitit 2012 .
Vellai i madh i Landon drejtonte makinen drejte shtepise dhe bashke me to ishte Landon dhe i ati tyre . Nje ambulance qe ishte me urgjence i godet Pasojat ishin fatale .