Monday , 19 March 2018

Cozman “lë nam” në dasmë, gjesti i tij i papritur habit të gjithë të ftuarit

Cozman “lë nam” në dasmë, gjesti i tij i papritur habit të gjithë të ftuarit

Me sa duket një nga miqtë më të ngushtë të Getoarit, reperi Cozman nuk ka duruar derisa dhëndri të hapë vallëzimin dhe ka nisur të kërcejë i pari.
Ai ka patur në krah këngëtaren Rezarta Shkurta, e cila ka postuar një video në profilin e saj në Instagram duke kërcyer me të.
Çifti simpatik e nisën kërcimin në pjesën kur Marina dhe Geti po betoheshin dhe po shkëmbenin unazat.
Epo, çfarë nuk pret nga shoqëria e dhëndrit.

Kliko mbi reklame qe ta shohesh videon e plote