Tuesday , 24 April 2018

Çmendet Kallashi, i la të gjithë gojë hapur, ja me cilin politikan shqipëtar bëj rregullisht marrëdhënie, nuk do ta besoni se kush është, shikoeni VIDEO

Çmendet Kallashi, i la të gjithë gojë hapur, ja me cilin politikan shqipëtar bëj rregullisht marrëdhënie, nuk do ta besoni se kush është, shikoeni….Valltarja bombastike Kallashi befason me një deklarate interesante.

Kallashi si valltare shum e njohur dhe me format e saj provokuese, gjithehere ka joshur publikun. Gjithashtu publikut u ka interesuar se me cilin person ajo eshte ne lidhje apo me cilin bën marrëdhënie, dhe tani zbulohet se kush është ai. Ja me cilin politikan shqipëtar bëj rregullisht marrëdhënie, nuk do ta besoni se kush është,klikoni reklamen dhe shikoeni…