Monday , 19 March 2018

Jetë dhe Stil

Jam Erolinda nga kosova./U pall… me kusheririn dhe kusheriren ne bodrum te shtepis na kishte degjuar…

Kanë kaluar shumë vite, prandaj koha është të rrëfehem për një aventurë dashurie, e cila kurrë më nuk më ndodhi në jetë, ndonëse ëndërroj të më përsëritet. I mbaj në mënd fjalët e pleqve kur thoshin: “Vera njëherë vjen kah dera”. Vërtetë u binda para një dekade, se çka të …

Artikulli i plotë »