Friday , 23 March 2018

Jetë dhe Stil

Kjo spikere e bukur italiane shfaqë pjesë të trupit të saj më shumë se që duhet (VIDEO)

Gazetarja televizive italiane në TG 5, ishe ulur para një tavoline qelqi dhe për këtë fakt kishte harruar krejtësisht. Po të ishte e vetëdijshme se tavolina është e tejdukshme me siguri që shikuesve nuk do iu dhuronte skenen e pamjes së hapësirës ndërmjet këmbëve të saj. Tridhjetëetetë vjeçarja Constanza Calabrese, …

Artikulli i plotë »

Histori erotike + 16 /Plaka k…: Ju lutem më gjeni picierin nga Shqipëria, ai ishte një tërmet në shtrat

Një grua rreth të 50-ve i ka kërkuar ndihmë prestigjiozes britanike ‘The sun’, pasi ka disa kohë që po kërkon djalin që e la me gojë hapur gjatë marrëdhënieve seksuale. Letra e gruas: Përshëndetje! Doja ndihmën tuaj për të gjetur një shpërndarës picash, i cili punon në një piceri në …

Artikulli i plotë »